2016 yılının ilk nikahı Boyabat’ta kıyıldı,(Videolu Haber)

ni

Türkiye’de 2016 yılının ilk nikahı Sinop’un Boyabat ilçesinde kıyıldı.

 

Saat 00:00’ı gösterdiğinde evliliğe adım atam Serkan Demir ve Fatma Çalışkan çiftinin nikahı renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın kıydığı nikahta, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, nikah şahitliği yaptı.

Alparslan Türkeş Parkında gerçekleştirilen nikah merasiminde aile fertleri de hazır bulundu. Nikah bitiminde Başkan Çakıcı, çifti tebrik edip, saadetler dileyerek, Türkiye’nin 2016 yılındaki ilk nikahını kıymaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Video Haber İzle…

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’de çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Yeni evli çiftimizin nikah merasimine katıldık. Kendilerine mutluluklar diliyorum. Bu nikap sadece Sinop’un değil Türkiye’nin de ilk nikahı. Bu açıdan da bu nikahın ayrı bir anlamı var. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mesut bahtiyar etsin. Keder yüzü göstermesin” dedi.

 

Nazım Maviş ve Başkan Çakıcı’ya teşekkür eden damat Serkan Demir’de AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Fatmanur Tiryaki / Vitrinhab

Share
Boyabat Gündemi hakkında 18283 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.